Etusivu » Ryhmä- ja yritysmatkat

Ryhmä- ja yritysmatkat

F1-matka on erinomainen vaihtoehto mm. yritysryhmille, joka haluavat palkita henkilökuntaa tai neuvotella tulevista kaupoista. Yhdistämällä eri elementtejä perinteisen F1-kisamatkan ympärille matkasta saa rakennettua todella upean kokonaisuuden. Vaihtoehtoja voivat olla mm. vierailu viinitilalla, yhteinen illallinen teeman ympärillä, vierailu maailmankuululla autotehtaalla tai automuseossa, tutustuminen paikalliseen kulttuuritarjontaan, käynti paikallisessa, kiihkeän tunnelmallisessa jalkapallo-ottelussa.

Matkaan voi yhdistää myös eri kaupunkeja. Hyvänä esimerkkinä Itävallan F1-osakilpailu. Suosittelemme lentoja Wieniin, jolloin joko meno- tai paluumatkalla voi tutustua kaupungin upeaan historialliseen keskustaan. Wieniläinen kahvila kuuluu olennaisena osana vierailua Sacher-torttuineen tai kuuluisan omenastruudelin kera. Wienin sijasta voi vierailla Bratislavassa, jonka pieneen viehättävään keskustaan voi tutustua kävellen. Matka voi jatkua kohti etelää ja UNESCO:n maailmanperintökohdetta Grazia, joka on tarjonnaltaan ehdottomasti paras kaupunki yöpyä. Grazissa on hienot ylä- ja alakaupunki upeine ravintoloineen ja kulttuurimahdollisuuksineen. Näillä vinkeillä F1-matkasta saa paljon nautittavamman matkakokemuksen.

Matkasta jää upeat muistot ja usein vieraamme palaavatkin matkaltaan kertoen, “kuinka hieno juttu oli, että menimme  viinitilalle ja kävimme Wienin keskustassa”. 

Ota yhteyttä iloisiin asiakaspalvelijoihimme tai varaa F1-matka suoraan sivuiltamme! 

Lehtimäki Matkat | Travel

ma – pe 09.00-16.00 | mon – fri 09.00-16.00

Puh. 0207 509 509 | Tel. +358 (0)207 509 509

Email : F1-Huumaa@LehtimakiGroup.fi